Google reviews

Debbie


Positief: Professionaliteit

Tijdens haar opleiding Shantala babymassage heeft Madeleine regelmatig met onze zoon Dex geoefend. Ook heeft ze mij geleerd hoe ik hem als moeder het fijnste zelf kan masseren en daar een heerlijk relax momentje van kan maken. Het bijzondere is dat ik tijdens deze massages geen moment het gevoel heb gehad dat Madeleine nog in opleiding was. Het ging haar zo natuurlijk af, ze straalt rust uit, neemt de tijd en komt heel professioneel over. Absoluut een aanrader om hier een cursus babymassage te volgen! 

Marialet

 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ik heb vorige week een hele fijne privé les gehad bij Mint babymassage. Ik werd heel goed begeleid Door Madeleine. Zij laat je op je gemak voelen en heeft veel kennis over de vak. Zij leert je de technieken op een hele fijne rustige wijzen en je krijgt ook een handleiding mee om het thuis zelf te doen. Als je baby even niet in een positie wil liggen, dan veranderd zij de massage zo dat je baby bijvoorbeeld op schoot kan zitten. Zo kan jij alsnog de technieken goed toepassen.
Het is zeker een aanrader om hier een cursus te volgen. 

Sanne

Voor onze dochter van 8 maanden hebben wij een privéles babymassage gevolgd bij Madeleine. Het was een hele fijne ervaring. Met rust en aandacht voor het welzijn van onze dochter zijn ons verschillende massage technieken aangeleerd die je ook nog op papier mee naar huis krijgt. Zeker een aanrader ter ontspanning van je baby maar ook zeker voor jezelf.

Inge

Vandaag de gewonnen prive babymassage van @babymassage_oosterhout gehad. ♥️ Madeleine straalt veel rust uit er heerst een ontspannen sfeer. Omdat Davey last heeft van zijn buikje hebben we vooral daar de focus op gelegd. Er wordt gekeken naar wat je baby’tje fijn vind en wat er nodig is op dat moment. De handelingen worden stap voor stap rustig uitgelegd en krijg je daarna mee naar huis. Al met al een fijne ervaring en we gaan zeker nog eens terug!! 

Margriet

Madeleine straalt rust uit en zorgt voor een heerlijk ontspannen momentje voor jou en je baby samen. Ze weet alles goed uit te leggen en kijkt goed naar wat je baby nodig heeft. Ik volgde een privéles en vind het zeker aan te raden!